BELANGRIJK VOOR DE WANDELAAR: IEDER LOOPT VOOR EIGEN RISICO!

Door deel te nemen aan de Midvastenloop, kun je aan den lijve ondervinden, dat heel veel mensen bereid zijn zichzelf in te zetten voor de ander. Het kost tijd, blaren en geld.

30 maart 2019

Start ‘s morgens
tussen 7:00 en 9:00 uur
Blokhut te Rossum

Hoe zit de 40.000 Meter Mars in elkaar?
Heel simpel, je hebt een inschrijfformulier gekocht op één van de verkoopadressen en gaat op zoek naar mensen die je willen betalen voor elke kilometer die je loopt. Hoe meer sponsors je bij elkaar zoekt, hoe meer geld je bij elkaar wandelt voor het vastenaktieproject. Maximaal kun je 40 kilometer lopen. Als je niet meer verder kunt, stop je bij een van de stempelposten en ga je met een busje terug naar de blokhut.

Een voorbeeld:
Stel nu dat je tien sponsors weet te vinden en je weet ze ook te overtuigen dat het voor een goede zaak is. Iedere sponsor betaalt je 25 eurocent per gewandelde kilometer. Na 25 kilometer kun je niet meer verder. Je haalt bij de stempelpost je laatste stempel en wacht er op het busje dat je terug brengt naar de blokhut in Rossum. Daar krijg je een lekkere kop soep, en ook een kaartje waarop vermeld wordt dat je 25 kilometer gelopen hebt. Als je terug komt bij je sponsor betaalt deze je 25 X 25 eurocent = €. 6,25.
In totaal heb je dus 10 X €. 6,25 = €.62,50 bij elkaar gelopen voor het goede doel.

HET BEDRAG DAT DE SPONSOR INZET IS NATUURLIJK VRIJ !!


Als iemand liever niet per gelopen kilometer wil sponsoren, kan hij of zij ook een bedrag ineens inzetten.
Als je een groter aantal sponsors hebt dan op het inschrijfformulier kan worden vermeld, kun je (gratis) een aanvullend-formulier krijgen op het verkoopadres.
Heb je je ingeschreven via de website, print dan het inschrijfformulier, dat je via de mail hebt ontvangen, meerdere keren.

DUS JE HOEFT DAN GEEN EXTRA INSCHRIJFFORMULIER TE KOPEN

Wil je het inschrijfformulier (bovenste helft), uiterlijk 28 maart inleveren bij het verkoopadres. Het onderste gedeelte neem je ‘s morgens mee naar de start. Dit lever je daar in en je krijgt dan een startkaart, een routebeschrijving en een button.

Heb je het inschrijfformulier via deze website onvangen, lever het formulier dan 's morgens voor de start in bij de blokhut en je ontvangt dan een startkaart, een roeutebeschrijving en een button.


Enkele tips:
1. Zorg voor een paar stevige schoenen.
2. Trek goede wollen sokken aan en neem een paar extra mee.
3. Denk aan de natuur!! Houd de natuurschoon, gooi geen papier, bekertjes, blikjes enz. op of langs de
    weg, maar  gooi ze in de vuilniszakken die langs de route staan.
4. Bezorg de bewoners die langs de route wonen geen overlast.
5. Volg de aanwijzingen van de organisatie en de E.H.B.O. op.
6. S.V.P. bochten niet afsnijden, door over akkers of door weilanden te lopen.
 

 

 

Waar

De Blokhut
Tramweg 4
7596 NA  Rossum (Ov)

 

 


 

Wanneer

Zaterdag 21 maart 2020

Start 's morgens
tussen 7:00 en 9:00 uur

Tot de start duurt het nog:


 


 

Het weer